Politie zoekt slachtoffer van zakkenrollerij

Foto: Redactie

De politie heeft gisteren (1 november) vier verdachten op heterdaad aangehouden voor zakkenrollerij. De zakkenrollerij had plaatsgevonden in de Albert Heijn in Putten.

Later bleken deze verdachten eerder die dag mogelijk ook een portemonnee gerold te hebben in de Albert Heijn in Ermelo. Nu heeft de politie (nog) geen melding ontvangen van iemand wiens portemonnee vanmorgen dus werd gestolen in de Albert Heijn van Ermelo en dus geen gegevens van dit slachtoffer. De politie komt heel graag in contact met dit tweede slachtoffer om een aangifte van die persoon op te nemen.

Wie helpt de politie en kan meer informatie verschaffen over dit slachtoffer? Neem hiervoor contact op via 0900-8844 en vermeld daarbij dat het gaat om procesnummer 2018493490.

Wijkagent Jelle van Heerikhuize meldt nog op twitter: “Groepen zakkenrollers zoals gearresteerd in Putten kennen geen grenzen. Landsgrenzen welteverstaan. Een zuivere vorm van mobielbanditisme. Dit is een zeer hardnekkig fenomeen met lastig aan te pakken dadergroepen. Zij zijn zeer mobiel en na ontdekking van de diefstallen vaak al ver weg. Het gaat hier om uit Duitsland afkomstige Bulgaren.”