Informatieavond over de verkeersplannen in Steenenkamer

Foto: Redactie

Tijdens een informatieavond op woensdag 31 oktober geeft de gemeente Putten een inhoudelijke toelichting op de verkeersplannen in het gebied Steenenkamer.

Belangstellenden zijn van harte welkom om 19.30 uur in de Ridderzaal van het koetshuis op Landgoed De Vanenburg (Vanenburgerallee 13). Volg op het terrein de bordjes met daarop het logo van de gemeente Putten.Vanaf 19.00 uur kan er in het kasteel alvast een kopje koffie worden gedronken.

Op dinsdag 16 oktober 2018 heeft het college van burgemeester en wethouders een besluit genomen over de verkeersplannen (voor fase 2) in het gebied Steenenkamer. Het gaat om de reconstructie van de Waterweg (noordelijk deel tussen de Zuiderzeestraatweg en de Kiefveldersteeg), de reconstructie van de Kiefveldersteeg en het nemen van verkeersmaatregelen op de Vanenburgerallee. Ook de T-splitsing van de Waterweg (zuidelijk deel) met de Arlersteeg wordt aangepakt.

Het college vraagt de gemeenteraad nu om een uitvoeringskrediet beschikbaar te stellen voor de realisatie van deze plannen. Het voorstel wordt besproken in de Commissie Economie, Bestuur en Openbare ruimte van 19 november en in de raadsvergadering van 6 december.

Tijdens de informatieavond informeert de gemeente de bewoners, bedrijven en andere belangstellenden over het collegebesluit.

'

Reacties

article
7038
Gemeente Putten
Tijdens een informatieavond op woensdag 31 oktober geeft de gemeente Putten een inhoudelijke toelichting op
https://putten.nieuws.nl/nieuws/7038/informatieavond-verkeersplannen-steenenkamer/
2018-10-25T09:39:24+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/10/25093847/43PNN18-Bewonersavond-Steenenkamer.jpeg
Collegebesluit, Gemeente Putten, Gemeenteraad, Landgoed De Vanenburg, putten, Steenenkamer, Verkeersplannen
Gemeente, Nieuws