Gratis theaterkaartjes voor mantelzorgers

Foto: Pixabay

Op zaterdag 10 november is het de ‘Dag van de mantelzorg’. Op deze dag worden mantelzorgers landelijk in het zonnetje gezet. In Putten houdt het Platform mantelzorg Putten (PmP) een gratis theatervoorstelling voor alle mantelzorgers in theater Stroud.

Mantelzorg wordt nog steeds gezien als iets dat je gewoon doet. Zorgen voor iemand in je naaste omgeving die ziek is of een handicap heeft hoort er voor de mantelzorger bij. Maar het geven van mantelzorg is niet zo vanzelfsprekend als dat het lijkt. Vaak besteden mantelzorgers een groot deel van hun (vrije)tijd aan het zorgen voor een ander. Het Platform mantelzorg Putten wil mantelzorgers op de “Dag van de Mantelzorg” extra in het zonnetje zetten door hen twee gratis theaterkaartjes aan te bieden.

Mantelzorgers die twee theaterkaartjes willen reserveren voor het theaterstuk ‘Over de kopzorg’ van Theatergroep Klinker, kunnen bellen naar SWP via telefoonnummer 0341-357078. De gereserveerde theaterkaartje worden meegegeven bij het ophalen van het mantelzorgcompliment. Stuur voor meer informatie over de voorstelling een e-mail naar [email protected] of bel SWP (0341-357078) en vraag naar Tanja van Driel.