SV Putten Rusthoeveloop 2.0

Foto: Eigen foto

Met trots kan Sportvereniging (SV) Putten melden dat de Rusthoeveloop met ingang van seizoen 2018/2019 geheel vernieuwd is.

Camping De Rusthoeve (tussen Putten en Garderen) blijft de uitvalsbasis, maar ze nemen afscheid van de bekende ronde in het Sprielder- en Speulderbosch. Daarvoor in de plaats komen drie nieuwe routes in het gebied Boeschoten, direct achter de camping. Er kan worden gekozen voor een bosloop van vijf of tien kilometer of voor een trail van dertien kilometer. Verder is er gekozen voor een nieuw startsysteem, de zogenaamde jaagstart, waarbij niet meer de start gezamenlijk plaatsvindt, maar de finish. Hierdoor is het makkelijker om de ervaringen van de loop met elkaar te delen en gezellig na te praten. De starttijden worden bij een jaagstart vastgesteld op basis van de parcoursrecords, maar omdat deze bij de eerste editie (op zaterdag 13 oktober) ontbreken, zijn ze vastgesteld op 10.30 uur voor de trail, 10.50 uur voor de tien kilometer en 11.10 uur voor de vijf kilometer.

Er zijn prijzen te winnen voor de eerste man en vrouw op elke afstand, zij schrijven hiermee ook het parcoursrecord op hun naam. Inschrijving vanaf heden op www.inschrijven.nl of voor aanvang (vanaf 9.30 uur) in de kantine van De Rusthoeve. Voor alle info, neem een kijkje op www.sv-putten-triathlon.nl.

Reacties