Kom darten tijdens de Nationale Sportweken bij Darts Vereniging Boslust

Foto: Redactie

Sport en beweging is van 15 september tot en met 29 september wat de klok slaat in Putten. Alles staat in het teken van de Nationale Sportweek. Deze weken worden door NOC*NSF georganiseerd met het doel om mensen in beweging te krijgen en in aanraking met een sport te laten komen die bij ze past.

DV Boslust wil graag in deze weken de jeugd tot en met 16 jaar de mogelijkheid geven om te ervaren hoe leuk, spannend en ontspannend de sport Darts wel niet is.

Donderdag 27 september nodigen ze daarom alle jeugd uit om te komen darten vanaf 18.30 uur tot 21.30 uur bij Recreatiepark “Boslust” aan de Schovenhorsterveldweg 6. Natuurlijk zijn de ouders ook welkom om de jeugdige talenten aan te moedigen en de gezellige sfeer binnen de vereniging mee te maken.

Er is tevens een leuk aandenken voor de deelnemers en ook zal er een verloting zijn van twee officiële wedstrijddartsborden. Kijk voor meer informatie op www.dvboslust.nl of op www.jongputten.nl/Nationale_Sportweek/Weekprogramma

Belangstellenden kunnen zich opgeven via de website www.dvboslust.nl of via de facebookpagina van de Darts Vereniging. Door te bellen met Albert 06-22072866 is ook inschrijving mogelijk.
Zo worden deze Nationale Sportweken letterlijk een schot in de roos oftewel een Pijl in de Bullseye.