KV de Meeuwen maakt van het nieuwe seizoen een gezonde start

Foto: Redactie

Om ons heen zien we dat er steeds meer aandacht is voor gezonder eten en drinken. Ook KV De Meeuwen wil graag haar leden een duwtje in de goede richting geven. Daarom start de korfbalvereniging het nieuwe seizoen met twee gezonde acties.

Voor alle jeugdleden wordt er een bidon beschikbaar gesteld om water drinken te stimuleren in plaats van zoete drankjes. Als tweede is er voor elk team wekelijks vers fruit om mee te nemen naar de wedstrijden.

Zaterdag 22 september, 11.00 uur, is de kick-off van deze gezonde campagne. Samen met de vertegenwoordigers van JongPutten, wethouder Priem,  sponsors en diverse teams en jeugdleden van KV De Meeuwen. De kick-off bestaat uit aanwezigheid van de mascotte Joggie, het maken van Smoothies voor alle aanwezigen, en verder het verdelen van fruit en bidons voor alle jeugdleden van KV De Meeuwen.

De actie van KV de Meeuwen sluit goed aan bij de doelstellingen van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) Putten. Binnen JOGG wordt er gewerkt aan een gezonde jeugd in een gezonde omgeving.  Onder de paraplu van de gemeente werken publieke en private partijen, zoals scholen, sportclubs, zorgpartijen en supermarkten samen. Die samenwerking leidt tot betere sport-, beweeg- en speelfaciliteiten en voor meer aandacht voor voeding en beweging. Want gezond eten en drinken, dagelijks bewegen en sporten moet de gewoonste zaak van de wereld worden.

Reacties

article
6719
Korfbalvereniging De Meeuwen
Om ons heen zien we dat er steeds meer aandacht is voor gezonder eten en
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6719/kv-meeuwen-maakt-nieuwe-seizoen-gezonde-start/
2018-09-14T12:55:43+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/09/14125352/Sport.jpeg
JOGG, JongPutten, Korfbalvereniging De Meeuwen, putten, Wethouder Priem
Lokaal, Nieuws, Sport