Drukte bij Stroud door Kids & Koffie

Foto: SWP

De eerste Kids & Koffie is op afgelopen woensdag (5 september) feestelijk geopend. De burgemeester knipte het lint door terwijl kinderen en ouders toekeken.

Aan het begin waren de kinderen onder de indruk maar ze ontdooiden snel. Terwijl de ouders met elkaar in gesprek raakten konden de kinderen spelen of zich laten schminken.

“Het is belangrijk dat mensen elkaar ontmoeten en Kids & Koffie maakt dat mogelijk. Ik hoop dat dit een succes wordt”, aldus burgemeester Lambooij tegen een publiek van ouders, kinderen, oma’s en initiatiefnemers.

Iedere woensdag van 10 uur tot half 12 zijn ouders en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar en hun kinderen welkom bij Kids & Koffie. Iedere eerste woensdag van de maand wordt er een thema behandeld. En iedere derde woensdag van de maand wordt er een creatieve activiteit georganiseerd.

Kids & Koffie is een initiatief van Buurtzorg Jong, Moeders Informeren Moeders, Icare JGZ, Bibliotheek Noordwest Veluwe, Stichting Welzijn Putten en 2 enthousiaste moeders.

Reacties

article
6681
Kids & Koffie
De eerste Kids & Koffie is op afgelopen woensdag (5 september) feestelijk geopend. De burgemeester
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6681/drukte-stroud-kids-koffie/
2018-09-07T16:51:58+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/09/07165119/36PNN18-Opening-Kids-en-Koffie.jpg
Burgemeester Lambooij, Kids & Koffie, putten
Lokaal, Nieuws