Vraag nu het mantelzorgcompliment aan

Foto: Pixabay

Wie woont met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd of in de war? Of is er iemand in uw omgeving met een beperking – een familielid, vriend of buur – voor wie uw hulp onmisbaar is? En heeft u in 2018 langer dan drie maanden en meer dan acht uur per week onbetaald hulp geboden aan iemand uit Putten? De gemeente Putten wil u daarvoor graag bedanken!

Het mantelzorgcompliment is een waardering van de gemeente Putten in de vorm van honderd euro en kan vanaf 5 september tot en met 26 oktober worden aangevraagd via de website van Stichting Welzijn Putten: www.swputten.nl. Dit jaar kan iemand ook zijn/haar eigen mantelzorger opgeven en is er een speciale waardering voor jonge mantelzorgers (leeftijd 6 tot en met 17 jaar). Het mantelzorgcompliment dient elk jaar opnieuw aangevraagd te worden en er kan één compliment per mantelzorger worden uitgekeerd.

Mocht u ondersteuning kunnen gebruiken bij het invullen van het aanvraagformulier dan kunt u elke dinsdagmorgen van 9.00 uur tot 11.00 uur en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur terecht bij Stichting Welzijn Putten aan de Brinkstraat 91.

Reacties