Training ‘Betrokken omgeving’ van Impluz van start in Putten

Foto: Pixabay

De training ‘Betrokken Omgeving’ van Impluz gaat op dinsdag 18 september van start in Putten. De training is voor partner(s), ouder(s) en andere naastbetrokkenen van mensen met psychische en/of lichamelijke problemen.

Het doel is om naasten beter te laten omgaan met de situatie waarin zij zich bevinden en om ervoor te zorgen dat de naasten niet overbelast worden.

De training ‘Betrokken Omgeving’ bestaat uit vier bijeenkomsten met allen een apart thema. Thema’s zijn onder andere balans draaglast en draagkracht, leren voor jezelf te zorgen en anders te leren denken. Tevens staat communicatie met de dierbare en anderen centraal.

De bijeenkomsten duren twee uur en vinden plaats van 19.30 uur tot tot 21.30 uur in Stroud aan de Brinkstraat 91 in Putten. De training wordt gegeven door een preventie medewerker van Impluz en een medewerker van Welzijn Putten. Na aanmelding voor de training vindt er een telefonische kennismaking plaats met de trainer van Impluz. Tijdens dit gesprek krijgen belangstellenden uitleg over de training, kunnen ze hun eigen situatie toelichten en wordt er samen gekeken of de cursus bij hen past.

De training is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Putten en Ermelo. Aanmelden kan tot 11 september en deelname is gratis. Voor meer informatie en/of aanmelden kan er contact opgenomen worden met Welzijn Putten, 0341-357078 of [email protected]

Reacties

article
6655
‘Betrokken omgeving’
De training ‘Betrokken Omgeving’ van Impluz gaat op dinsdag 18 september van start in Putten.
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6655/training-betrokken-omgeving-impluz-start-putten/
2018-09-04T20:42:56+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/09/04204201/36PNN18-impluz.jpg
Ermelo, putten, Stroud, Training, ‘Betrokken Omgeving’ van Impluz
Lokaal, Nieuws