Volgens de laatste trends het najaar in!

Foto: Erik Rudolfs

De zomer is nog niet helemaal voorbij, maar de kleding voor het najaar stroomt de winkels weer in. Op zaterdag 8 september tonen de Puttense winkeliers de nieuwste trends voor het komende seizoen.

Op verschillende locaties in het centrum staan catwalks en worden tussen 11.00 uur en 17.00 uur modeshows gehouden. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen de trends voor het komende seizoen bekijken bij de verschillende catwalks waar modellen de laatste najaarsmode tonen aan het publiek. Naast kleding zullen ook accessoires, schoenen, eyewear en de laatste haarmode gepresenteerd worden. De catwalks zullen staan in de Dorpstraat en in de Kerkstraat.

De tijden van de modeshows zullen gecommuniceerd worden op de website www.winkelcentrumputten.nl ook zullen op de dag zelf de tijden kenbaar worden gemaakt via flyers.

Overige winkeliers haken aan bij deze dag door de trends in hun eigen branche onder de aandacht te brengen en leuke acties te houden. Zo organiseert Dierenkliniek Achterstraat- Putten, als actie voor de KNGF opleiding van autisme geleidehonden, voor kinderen vanaf 6 jaar de “Kind & Hond look a like show”. Kinderen lopen samen met hun hond als duo over de roze loper bij het Doe & Beleefplein.

Reacties

article
6651
Mode- en Trenddag
De zomer is nog niet helemaal voorbij, maar de kleding voor het najaar stroomt de
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6651/volgens-laatste-trends-najaar-2/
2018-09-04T20:30:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/09/04202937/36PNN18-Modedag-Erik-Rudolfs.jpg
Catwalks, Dorpsstraat, Kerkstraat, Mode en Trenddag, putten
Lokaal, Nieuws