Optreden van Engelse theatergroep Illyria op Landgoed Schovenhorst

Foto: Eigen foto

Op zaterdag 8 september is hét grootse jaarlijkse evenement op Landgoed Schovenhorst. De Engelse theatergroep Illyria treedt op met het stuk van Shakespeare ‘De Koopman van Venetie’. Dit is een komedie met een serieuze ondertoon.

De rijke Antonio leent geld van Shylock. Hij is zo zeker dat hij dat terug kan betalen dat hij een idiote overeenkomst aangaat: hij zal aan Shylock een pond van zijn eigen vlees geven als hij de afspraken niet nakomt. Illyria belooft bezoekers ook met deze grappige, spannende, romantische en verontrustende voorstelling weer op het puntje van hun stoel te houden.

De voorstelling begint om 19.30 uur. Vanaf 17.30 uur is iedereen welkom op het Weitje bij het Witte Boerderijtje. Neem picknickmand en kleed of stoel mee om alvast in de stemming te komen. Ongeacht de weersomstandigheden zal de voorstelling doorgaan. Zorg voor warme kleding voor als het wat frisser wordt en eventueel een regenjas, ook de muggenspray mag niet vergeten worden.

Toegangskaarten zijn online verkrijgbaar op www.ticketkantoor.nl/shop/tmv9/en. Klik of tik om de koppeling te volgen. De voorverkoop duurt tot en met 7 september 24.00 uur. Volwassenen betalen 19.00 euro (voorverkoop 16.50 euro) en kinderen tot 13 jaar betalen 14.00 euro (voorverkoop 11.50 euro). Vrienden van Schovenhorst kunnen hun kaartjes met korting reserveren via [email protected] of www.schovenhorst.nl. Klik of tik om de koppeling te volgen.

Landgoed Schovenhorst is te vinden aan de Garderenseweg 93 in Putten