Kofferbakverkoop Mariahoeve

Foto: Redactie

Zaterdag 25 augustus staat weer in het teken van de kofferbakverkopen op de Mariahoeve. Voor de laatste keer dit seizoen wordt het terrein omgetoverd tot een heus verkoopplein met auto’s welke de kofferbak afgeladen vol hebben met huisraad welke ongebruikt op zolders, schuren en in kasten staan te verstoffen. Eind juni waren er maar liefst 50 verkopende kofferbakkers.

Voor de kofferbakverkopen op de Mariahoeve is het volgende reglement van toepassing. Om 8.00 uur gaat het terrein open voor standplaatshouders en worden de standplaatshouders begeleid naar hun plaats. De verkooptijd zal tussen 8.30 uur en 14.00 uur zijn. Zoals de naam al aangeeft is de verkoop alleen uit de kofferbak toegestaan maar wordt ook toegestaan om een (verkoop)kleed achter de auto te hebben. Losse kleedjes, partytenten en andere hulpmiddelen worden niet toegestaan, om het echt een kofferbakverkoop te laten blijven. De openslaande portieren van de auto is de maximale breedte van de verkoop. Aanhangwagens en marktkramen zijn niet toegestaan.

Een standplaats voor de auto kost 5.00 euro en zal direct bij aankomst contant moeten worden voldaan. Aanmelden is van te voren niet nodig. De theeschenkerij is open vanaf 8.30 uur en het museum vanaf 11.00 uur.

Museumboerderij De Mariahoeve is te vinden aan de Kiefveldersteeg 11 in Putten.