Kom vandaag gerechtjes proeven in het centrum van Putten

Foto: Mirjam van den Hoorn

Het evenement Smaakvol Putten is zojuist van start gegaan. Vandaag (zaterdag 11 augustus) wordt het evenement van 11.00 uur tot 17.00 uur gehouden in het Puttense centrum. Net als tijdens de voorgaande edities valt er ook dit keer van alles te proeven. Het thema van Smaakvol Putten is dit jaar ‘Kleurrijk’.

Puttense horecaondernemingen laten de bezoekers voor slechts 1, 2 of 3 euro iets lekkers proeven. Op deze manier promoten de ondernemers hun etablissement en kan de bezoeker zich oriënteren op de culinaire kant van Putten. Tijdens het evenement zullen de gerechtjes worden beoordeeld door een jury die op smaak en kwaliteit van het gerechtje en op de uitstraling van de kraam en het personeel zal letten. De winnaar gaat naar huis met de prestigieuze Zilveren Peul.

Tijdens het evenement worden er, naast de foodstands van de horeca, ook andere activiteiten verzorgd door verschillende winkeliers, zoals kookdemonstraties, geur- en smaaktesten of tips over het aankleden van een mooie eettafel. Ook is het mogelijk om te zien hoe eten wordt gemaakt met een 3D Foodprinter of te ontdekken hoe het is om insecten te eten. Bij de eerste 1000 hapjes die verkocht worden ontvangen de bezoekers een gratis lootje waarmee leuke prijzen te winnen zijn die beschikbaar worden gesteld door de deelnemende restaurants.

Het evenement wordt opgeluisterd met gezellige live-muziek van ‘De Zaak’ en ‘Niveo’ en diverse kinderactiviteiten.

Smaakvol Putten vindt vandaag (zaterdag 11 augustus van 11.00 uur tot 17.00 uur in het Puttense winkelcentrum en wordt georganiseerd in opdracht van winkeliersvereniging WCP. Voor de folder met de plattegrond en de activiteiten kunnen belangstellenden kijken op www.winkelcentrumputten.nl.

Reacties

article
6475
Smaakvol Putten
Het evenement Smaakvol Putten is zojuist van start gegaan. Vandaag (zaterdag 11 augustus) wordt het
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6475/kom-vandaag-gerechtjes-proeven-centrum-putten/
2018-08-11T11:33:28+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/08/11113247/32PNN18-smaakvol-Putten.jpg
horeca, Kleurrijk, putten, Smaakvol Putten, Winkelcentrum Putten, Winkeliersvereniging WCP
Lokaal, Nieuws