Zomeravondbraderie in Ermelo

Foto: Eigen foto

De traditionele Zomeravondbraderie is weer begonnen. Zes dinsdagavonden lang staat het centrum van Ermelo weer op zijn kop. Dit drukbezochte evenement zal Ermelo namelijk omtoveren tot een bruisende gezelligheid, de Zomeravondbraderie is één van de grootste braderieën van de Veluwe!

De hele Stationsstraat zal vanaf de Immanuëlkerk tot aan de kruising met de Julianalaan gevuld zijn met kramen waar bezoekers de meest uiteenlopende waren voor een klein prijsje kunnen aanschaffen.

Zo zullen belangstellenden er geen moeite voor hoeven doen om mooie horloges te vinden en is het mogelijk om een shirt aan te schaffen met een zelf gekozen tekst. De laatste trends op het gebied van cosmetica en parfum zijn te bekijken en een compleet nieuwe garderobe voor dames, heren en kinderen kopen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dit jaar zijn er natuurlijk ook weer de nodige lekkernijen op de markt te verkrijgen. Verse stroopwafels, ambachtelijk bereid ijs, oliebollen, wraps en saté, dit is nog maar een kleine greep uit het brede assortiment van etenswaren. Tevens is het mogelijk om bier te proeven van de Ermelose bierbrouwerij Burg Bieren. Ook de nodige standwerkers die met hun mond hun waar aan de man proberen te brengen, zullen weer acte de presence geven.

Na al dat lopen is het mogelijk om even uit te rusten op een van de gezellige terrassen. Uiteraard is er ook aan de allerkleinsten gedacht, er kan bijvoorbeeld een ritje worden gemaakt op een pony, een rondje worden gedraaid in een draaimolen en gesprongen worden op een springkussen.

Vanaf 20.30 is er op het Molenaarsplein een groot podium met iedere dinsdag live muziek tot 23.00 uur. Elke keer is er een andere DJ met een ander thema. Afgelopen jaar waren deze optredens een groot succes, ook dit jaar gaan ze er weer een knalfeest van maken, zodat het nog lang reuze gezellig zal blijven in Ermelo. Ook bij andere horecagelegenheden wordt er tot 23.00 uur nog een waar feest van gemaakt.

De braderieën vinden nog plaats op 7, 14 en 21 augustus tussen 18.00 en 21.00 uur. Ermelo is prima te bereiken per auto en per openbaar vervoer. De verkeersregelaars wijzen een gratis parkeerplaats aan in de buurt van het centrum.

 

Reacties

article
6407
Braderie
De traditionele Zomeravondbraderie is weer begonnen. Zes dinsdagavonden lang staat het centrum van Ermelo weer
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6407/zomeravondbraderie-in-ermelo/
2018-08-06T13:19:30+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/08/06131309/32PNN18-braderie-Ermelo.jpg
Dinsdagavonden, Ermelo, putten, Veluwe, Zomeravondbraderie
Nieuws, Regio