Wie wordt de beste standwerker?

Foto: www.standwerker.com

In navolging op het succesvolle Dad’s Ride tijdens vaderdag organiseert het Winkel Centrum Putten op vrijdag 20 juli van 14.00 uur tot 21.00 uur, op veler verzoek, weer een ouderwets Standwerkers Concours. Deze avond wordt één groot spektakel van de lach op het gebied van verkoopdemonstraties.

De vijftien standwerkers uit het hele land zullen strijden om  de beste drie plaatsen voor de titel ‘Beste standwerker van Putten 2018’. De standwerkers worden beoordeeld door een anonieme en deskundige Puttense jury. Zij kijken naar de opbouw van de stands, de uitstraling van het geheel en de reactie van het publiek op de kunde van de standwerker.

Om ongeveer 21.00 uur volgt de prijsuitreiking bij EMjoy aan de Kerkstraat. De ondernemersvereniging WCP stelt hiervoor drie prijzen beschikbaar voor de beste standwerkers. Dit concours in Putten telt mee in de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap 2018.

Van blikopeners tot nagelsetjes en van pannen tot groenten snij attributen. Er wordt van alles gedemonstreerd om te vechten voor deze felbegeerde titel. Dit concours is een officiele voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Standwerken. Voor meer informatie kijk op www.standwerker.com. Dus bent u op zoek naar een nieuwe pan of iets anders leuks voor in of om het huis, kom dan naar het centrum van Putten. De standwerkers zullen zich van hun beste kant laten zien.

Naast de diverse terrassen en het mooie winkelaanbod dus een goede optie om vrijdag het centrum van Putten te bezoeken.