Vrijwilligers gezocht voor ‘Langs het Bospad van mijn vader’

Foto: Redactie

Welzijnsdienst ‘Langs het bospad van mijn vader’ heeft als doel het activeren en socialiseren van inwoners van Putten met geheugenproblematiek. Deze dienst biedt gelijktijdig lotgenotencontact en respijtzorg voor de mantelzorgers.

Heeft u affiniteit met mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers en wilt u graag iets voor deze mensen betekenen? Bent u goed ter been, communicatief vaardig en kunt u goed luisteren? Vindt u het leuk om mensen in staat te stellen om te genieten van beweging, de natuur en een lotgenotencontact? Dan is Welzijn Putten op zoek naar u.

Eens per maand organiseert Stichting Welzijn Putten ‘Langs het bospad van mijn vader’. Mensen met geheugenproblematiek en mantelzorgers maken onder begeleiding van vrijwilligers een kleine wandeling gericht op de natuur. Als vrijwilliger bent u betrokken bij de voorbereiding en de uitvoering van deze activiteit.

U ontvangt scholing en begeleiding. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Lisanne van den Hee van Stichting Welzijn Putten via telefoonnummer 0341-357078 of [email protected].