Groots tractorpulling spektakel op Strand Nulde

Foto: Beachpull Putten

Strand Nulde in Putten is op vrijdag 13 en zaterdag 14 juli het decor van het jaarlijkse evenement Total Agri Beach Pull. Tijdens deze achttiende editie ronken de vele tractormotoren weer op het evenemententerrein.

De organisatie verwacht voor zo’n 10.000 bezoekers. Op zaterdag 14 juli is Strand Nulde niet toegankelijk voor strandbezoekers. Beach Pull is een tractor pulling evenement dat eenmaal per jaar in Putten plaatsvindt. Tractor pulling is een motorische sport waarin de meest krachtige machines met elkaar de strijd aangaan om een sleepwagen over een zover mogelijke afstand te verplaatsen. Er zijn verschillende gewichts- en vermogensklassen binnen deze sport. De deelnemers zijn zeer professioneel met hun sport bezig.

Op vrijdag 13 juli start het evenement om 18.00 uur en op zaterdag 14 juli vanaf 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.beachpull.nl. In verband met de veiligheid is het fietspad ter hoogte van Strand Nulde afgesloten op 13 en 14 juli. De afsluiting staat ter plekke met bebording aangeduid.

Vanaf vrijdag 6 juli wordt het evenemententerrein van Strand Nulde ingericht. Recreanten kunnen tijdens de opbouw van het evenement gebruik maken van Strand Nulde-Zuid “Korte Roeijen”. Op zaterdag 14 juli is zowel Strand Nulde-Zuid als Strand Nulde-Noord niet toegankelijk voor dagrecreatie. Dagrecreanten kunnen terecht op het nabijgelegen Strand Horst in Ermelo – Harderwijk of op Zeumeren in Voorthuizen/ Barneveld. Het Postillion Hotel, WSV Strand Nulde (jachthaven) en Strandparc Nulde blijven bereikbaar.

Vanaf zondag 15 juli zijn de stranden weer te gebruiken, met uitzondering van het evenemententerrein. De afbouw op het evenemententerrein is uiterlijk woensdag 18 juli gereed.

Reacties

article
6195
Beach Pull
Strand Nulde in Putten is op vrijdag 13 en zaterdag 14 juli het decor van
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6195/groots-tractorpulling-spektakel-op-strand-nulde/
2018-06-29T13:37:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/06/29133707/26PNN18-beachpull-Putten.jpg
Beachpull, Evenemententerrein Strand Nulde, putten, Strand Nulde, Tractorpulling
Lokaal, Nieuws