‘Mensen vinden het leuk om wat ongebruikte spullen te verkopen’

Foto: Redactie

De zaterdagen 30 juni, 28 juli en 25 augustus staan weer in het teken van de kofferbakverkopen op de Mariahoeve. Alweer voor het derde seizoen wordt het evenemententerrein omgetoverd tot een heus verkoopplein met auto’s welke de kofferbak afgeladen vol hebben met huisraad welke ongebruikt op zolders, schuren en in kasten staan te verstoffen.

De laatste keer in augustus vorig jaar was de grootste belangstelling tot nu toe en stonden er ruim zeventig auto’s. “Gezien de grote hoeveelheid bellers/berichten verwachten we ook bij de start van dit seizoen weer een grote animo. Mensen vinden het leuk om wat ongebruikte spullen te verkopen in een ongedwongen sfeer en mede daarom een leuke ochtend te hebben. We kiezen er bewust voor om zonder aanmeldingen te werken, het weer is tenslotte altijd van grote invloed voor de opkomst. Daarnaast is ons terrein groot genoeg en hebben we tot nu toe nog geen overvolle situaties gehad, maar misschien moet dat in de toekomst wel”, glimlacht beheerster van de Mariahoeve, Henriëtte Bakker.

Om 8.00 uur gaat het terrein open voor standplaatshouders en zij worden naar hun plaats begeleid. De verkooptijd zal tussen 8.30 uur en 14.00 uur zijn. Zoals de naam al aangeeft is de verkoop alleen uit de kofferbak toegestaan maar wordt ook  toegestaan om een (verkoop)kleed achter de auto te hebben. Losse kleedjes, partytenten en andere hulpmiddelen worden niet toegestaan, om het echt een kofferbakverkoop te laten blijven. De openslaande portieren van de auto is de maximale breedte van de verkoop. Aanhangwagens en marktkramen zijn niet toegestaan. Een standplaats voor de auto kost 5,00 euro en zal direct bij aankomst contant moeten worden voldaan. Aanmelden is van te voren niet nodig. De theeschenkerij is open vanaf 08.30 uur en het museum vanaf 10.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina www.facebook.com/events/965432246937785/ of website www.mariahoeveputten.nl.  

Reacties

article
6139
Kofferbakverkoop
De zaterdagen 30 juni, 28 juli en 25 augustus staan weer in het teken van
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6139/mensen-vinden-leuk-om-ongebruikte-spullen-verkopen/
2018-06-23T21:04:48+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/06/23210202/25PNN18-Kofferbakverkoop-Mariahoeve.jpg
Eelco Bakker, Henriette Bakker, Kofferbakverkoop, Mariahoeve, museumboerderij, putten
Lokaal, Nieuws