Taptoe Putten op zaterdag 16 juni

Foto: Eigen foto

De jaarlijkse Taptoe vindt aanstaande zaterdag 16 juni plaats op het Fontanusplein in Putten.

Dit jaar zijn er optredens van Chr. Showkorps Excelsior Delft, Drumfanfare ESKA uit Bemmel, Show en Marchingband Sint Sebastianus uit Gendt, het Nederlands Brandweerorkest en het Fanfarecorps Excelsior uit Putten.

Excelsior Delft is een graag geziene gast tijdens parades, bloemencorso’s en taptoes in zowel binnen- als buitenland waaronder vele eerste prijzen tijdens het Wereld Muziek Concours. Het korps brengt de show “Live Your Life”.

ESKA brengt de show “Van Jong en Oud” en de keuze van het repertoire sluit daar zeker bij aan. Iedereen zal zeker muziek herkennen in de show: iets van jong en iets van oud.

Sint Sebastianus is in 1499 is opgericht en werd later in de revolutie een voorbeeld voor de huidige militaire korpsen. Zij presenteren aan u de show Party Mix, een mix van herkenbare muziekstukken.

Het Nederlands Brandweerorkest is opgericht op 10 maart en komt voort uit de Brandweerharmonie uit Bilthoven. Met de show “Dutch Military Marches” brengen zij een eerbetoon aan de Nederlandse militaire marsen.

Fanfarecorps Excelsior Putten heeft dit jaar als thema ‘Excelsior meets USA’. Bekende Amerikaanse muziekstukken zullen hierin de revue passeren.

De korpsen zullen zich deze avond één voor één aan het publiek presenteren en vervolgens in de finale gezamenlijk een aantal nummers ten gehore brengen, waaronder de gezamenlijke mars “Synergia”. Organisatie van de Taptoe, die jaarlijks wordt aangeboden door de Gemeente Putten, is in handen van Excelsior in samenwerking met de Stichting Combinatie van Korpsen. Aanvang Taptoe is 20.00 uur, einde Taptoe om 22.00 uur. De toegang is gratis.

 

Reacties

article
6089
Taptoe
De jaarlijkse Taptoe vindt aanstaande zaterdag 16 juni plaats op het Fontanusplein in Putten. Dit
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6089/taptoe-putten-op-zaterdag-16-juni/
2018-06-14T15:13:49+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/06/14151243/24PNN18-Taptoe.jpg
Fanfarecorps Excelsior, Fontanusplein, putten, Taptoe Putten
Lokaal, Nieuws