Triton Putten houdt een waterpoloclinic voor jeugd

Foto: Eigen foto

Triton Putten verzorgt aanstaande donderdag (14 juni) een open waterpoloclinic voor (nieuwe) jeugdleden.

Eind mei is het schoolwaterpolotoernooi niet door gegaan wegens te weinig deelnemende teams. Om die reden heeft Triton besloten alsnog een open training voor alle kinderen van alle leeftijden van de basisschool te organiseren. “Het is natuurlijk zonde dat het toernooi geen doorgang heeft gevonden. We gaan er sowieso alles aan doen om volgend schooljaar alsnog het schoolwaterpolotoernooi te organiseren. We willen graag zoveel mogelijk kinderen met onze gave sport kennis laten maken”, aldus een enthousiaste Gerben van de Groep, een van de medeorganisatoren.

Er zal tijdens de clinic aan een aantal onderdelen van het waterpolo aandacht worden geschonken. Zo komen verschillende zwemtechnieken en gooien en vangen van de bal aan bod. En natuurlijk mag schieten op het doel niet ontbreken. Met een partijtje zal vervolgens de avond worden afgesloten.

De waterpoloclinic is van 19.00 uur tot 20.00 uur in het Bosbad van Putten en deelname is gratis. Alle deelnemende kinderen moeten in bezit zijn van de zwemdiploma’s A en B.

Reacties

article
6065
Waterpoloclinic
Triton Putten verzorgt aanstaande donderdag (14 juni) een open waterpoloclinic voor (nieuwe) jeugdleden. Eind mei
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6065/triton-putten-houdt-waterpoloclinic-jeugd/
2018-06-12T20:26:54+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/06/12202548/24PNN18-waterpolo-clinic.jpg
Clinic, putten, waterpolo. Triton
Nieuws, Sport