Gemeente huldigt sportievelingen

Foto: Archief

De huldiging van de Puttense sportkampioenen vindt plaats op woensdag 20 juni 2018 in Sporthal de Meeuwen.

De huldiging begint om 18.00 uur, de kampioenen worden gehuldigd door wethouder Priem. Om de organisatie soepel te laten verlopen, verzoekt de gemeente iedereen uiterlijk 17.50 uur aanwezig te zijn.

De huldiging belooft ook dit jaar weer een mooi en groots spektakel te worden. Er zijn zelfs zoveel kampioenen dat ze in twee rondes gehuldigd worden. Zo worden tussen de huldigingen door verschillende sportfilmpjes getoond en zijn er sportieve optredens en demonstraties.

Na de huldiging is er voor de kampioenen, familie, bestuursleden en sponsoren gelegenheid voor een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en hapje. Omstreeks 20.30 uur zal deze feestelijke gebeurtenis afgelopen zijn.

Het afgelopen sportseizoen zijn er in de gemeente Putten, zowel in teamverband als individueel, weer een groot aantal kampioenschappen behaald. Als blijk van waardering voor de geleverde prestaties van de vele sporters, jong en oud, huldigt de gemeente jaarlijks deze kampioenen tijdens een officiële bijeenkomst.

Om 17.45 uur gaat Sporthal de Meeuwen open en om 18.00 uur start de officiële huldiging sportkampioenen (ceremonie 1). Dit programma eindigt om18.45 uur. Om 19.15 uur start de officiële huldiging sportkampioenen (ceremonie 2). Deze ceremonie is rond 20.00 uur afgelopen.