Kaartverkoop voor wedstrijd Ajax tegen FC Nordsjaelland bij SDC is gestart

Foto: Eigen foto

Ajax, de drie-sterren recordkampioen van Nederland komt bij SDC Putten een vriendschappelijke wedstrijd spelen. Dit op zaterdag 7 juli om 15.00 uur.

“Wij zijn er trots op dat Ajax, met haar voltallige selectie bij ons komt spelen. Zij spelen tegen veelvuldig Europa League deelnemer FC Nordsjaelland uit Denemarken”, aldus Albert de Bruin, voorzitter van SDC. “Ook is er na de wedstrijd royaal de gelegenheid tot het nemen van foto’s van de spelers en is er uitgebreid de mogelijkheid om handtekeningen te verzamelen. Ook een unieke mogelijkheid om de grote namen eens van dichtbij te zien en wellicht een handtekening of selfie te scoren. Het sterrenteam heeft onze streekgenoot en international Donny van de Beek in de gelederen maar ook een ander wereldtalent en international; Matthijs de Ligt.”

De Amsterdammers zijn dan al weer in volle voorbereiding op de eredivisie en niet te vergeten het lange verblijf in de Champions League, de eerste voorronde wedstrijd staat dan alweer voor de deur. Nordsjaelland (het AZ van Denemarken) is een gerenommeerde internationale tegenstander.

Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar; de voorverkoop is gestart. Inmiddels zijn de eerste 1.000 kaarten al verkocht. Vanaf nu zijn de kaarten ook te koop bij de Gulf in Putten, Nulde en Ermelo, Plus Dee Putten en Ko Jager in Putten.

Staanplaatsen kosten 12.50 euro in de voorverkoop en 15.00 euro aan de kassa, zitplaatsen kosten 20.00 euro in de voorverkoop en 25.00 euro aan de kassa. Online bestellen kan ook, kijk hiervoor op de website www.sdcputten.nl. Voor een compleet arrangement worden er vanaf volgende week ook VIP kaarten aangeboden.

“Het wordt druk, erg druk… wees er snel bij voor kaarten want op=op. We verwachten een grote belangstelling dus hou de site van SDC Putten goed in de gaten! En schrijf vast in de agenda: Ajax – FC Nordsjaelland op zaterdag 7 juli. De wedstrijd begint om 15.00 uur en het complex gaat om 12.00 uur open.”

Reacties

article
6037
Ajax tegen FC Nordsjaelland
Ajax, de drie-sterren recordkampioen van Nederland komt bij SDC Putten een vriendschappelijke wedstrijd spelen. Dit
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6037/kaartverkoop-wedstrijd-ajax-fc-nordsjaelland-sdc-is-gestart/
2018-06-10T12:40:05+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/06/10123911/23PNN18-Ajax-tegen-FC-Nordsjaelland.jpg
ajax, FC Nordsjaelland, putten, SDC, voetbal, vriendschappelijke wedstrijd
Nieuws, Sport