‘Het is een fantastisch evenement’

Ongeveer tweeduizend wandelaars liepen gisteren de laatste etappe van de avondvierdaagse. Traditiegetrouw stonden veel Puttenaren langs de kant van de weg om de wandelaars te voorzien van bloemen, cadeautjes, ijsbonnen of snoep.

Jaarlijks doen alle scholen mee aan de wandeltocht maar ook bedrijven, verenigingen en individuele deelnemers lopen vier avonden hun kilometers. De vrijwilligers van de zorggroep Noordwest Veluwe waren ook weer aanwezig om de bewoners vier fijne avonden te bezorgen. Een van de vrijwilligers vertelde: “Dit is zo leuk om te doen. De bewoners genieten ieder jaar weer enorm van de avondvierdaagse. Ze vinden het een fantastisch evenement en wij ook.”

Maar liefst vijf korpsen, waaronder Fanfarecorps Excelsior en een Eenmalig Marsorkest uit Putten en omstreken voegden zich tussen de wandelaars.

Dit jaar werd het bestuur van de Avondvierdaagse niet geconfronteerd met onweersbuien of heel slecht weer, waardoor de vier avonden gewoon konden doorgaan. Het bestuur heeft de data voor volgend jaar inmiddels alweer bekend gemaakt. Volgend jaar wordt er weer gelopen van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni 2019.

Reacties

gallery
6008
Avondvierdaagse
Ongeveer tweeduizend wandelaars liepen gisteren de laatste etappe van de avondvierdaagse. Traditiegetrouw stonden veel Puttenaren
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6008/is-fantastisch-evenement/
2018-06-09T15:00:22+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/06/09144807/23PNN18-Avondvierdaagse11.jpg
Avondvierdaagse, putten, wandelaars, wandelen
Lokaal, Nieuws