Afsluiting van het seizoen voor de Puttense Bowlingcompetitie

Foto: Eigen foto

Vorige week zijn de kampioenen van de Puttense Bowlingcompetitie in het zonnetje gezet. Op de beide feestavonden die ter afsluiting van het seizoen werden gehouden zijn de prijzen door de teams en spelers in ontvangst genomen.

Deze gezellige en sportieve Huisleague is gestart in september 2017 en afgelopen week feestelijk afgesloten. In totaal hebben 32 teams in de verschillende competities gestreden om de periode- en kampioenstitels in Bowling & Partycentrum Putter Eng. Er zijn door de teams maar ook door de individuele spelers mooie prestaties geleverd.

In de Dinsdagcompetitie wist Team Groenedaken met 1 punt verschil de kampioenstitel op hun naam te schrijven. Team  Kamp/Veluw/Buitenhuis liep ver uit van de nummer 2 en sleepte daarmee de dikverdiende kampioenstitel binnen. In de Donderdagcompetitie bleef het spannend tot het laatst maar Team de Vogels wist uiteindelijk de kampioen van vorig jaar Team Stobbe/Simon te verslaan en werd met 4 punten verschil de kampioen.

Uitslagen:

Dinsdagcompetitie

  1. Groenedaken.net, 2. Metselbedr. W. Renden en  3. De Krakers. Hoogste game heren 257 Richard vd Kraats en hoogste game dames 209 Jacquelien Westhuis.

Dinsdagvoorjaarscompetitie

  1. Metselbedr. W. Renden, 2. Van Pijkeren en 3. ’t Zomernest. Hoogste game heren 236 Leon van den Hoorn en hoogste game dames 221 Marianne Heikoop.

Woensdagcompetitie

  1. Kamp/Veluw/Buitenhuis, 2. Slagerij Tomassen en 3. Duo Montage. Hoogste game heren 246 Larry van de Dussen en hoogste game dames 204 Marrie den Boer.

Donderdagcompetitie

  1. De Vogels, 2. Bouwbedr. Stobbe Simon en 3. Wij hebben ballen. Hoogste game heren 229 Rene van de Langemheen en hoogste game dames 201 Daisy van de Veen.

Alle uitslagen en standen staan op www.bowling-puttereng.nl.