Dartvereniging Boslust sluit seizoen af met prijsuitreiking

Foto: Dartvereniging Boslust

Voor Dartvereniging Boslust luidde vorige week tegelijkertijd met haar Algemene Leden Vergadering (ALV)  ook het einde van dit dartseizoen in. Tevens werd de top 10 van de T-Rex Ranking  gehuldigd en ook voor de meest opvallende prestaties waren prijzen beschikbaar gesteld.

Op deze ALV kwamen maar liefst 36 leden af, waarmee een opkomstpercentage van meer dan negentig procent werd bereikt. Iets waar menig vereniging of club jaloers op kan worden.

Het afgelopen seizoen kwam op sociaal, financieel en natuurlijk sportief gebied voorbij. Bestuur en leden kunnen beiden terug zien op een geslaagd en sportief dartsseizoen. Natuurlijk wordt er ook al weer reikhalzend naar volgend seizoen uitgekeken, waar DV Boslust wederom met drie teams zal uitkomen in de competitie van de Darts Bond Midden-Nederland. Verder is de donderdagavond wederom de avond voor de T-Rex ranking competitie.

Na de vergadering was het tijd voor de prijsuitreikingen voor de eerder genoemde T-Rex Ranking competitie. De top 10 ontving een mooie beker als aandenken voor de geleverde prestatie van afgelopen seizoen. Het is een spannend seizoen geweest waar om de plekken gestreden moest worden.

De uiteindelijk top 3 bestaat uit Peter Blom (3), Wouter Luitjes (2) en de onbetwiste nummer 1 is Gert Hop. Gert is tevens de winnaar van de meest gegooide 180ers dit seizoen. Hij gooide maar liefst zesentwintig keer de maximale score. De hoogste finish werd dit jaar gegooid door Henk Viets. Henk wist de finish van 161 uit te gooien. Verder was er een prijs beschikbaar gesteld door de sponsor van deze competitie, restaurant T-Rex uit Putten, voor de beste vrouw van deze competitie. En dat was Willy Kok. Tot de meest gezellige speler van dit seizoen is unaniem Teus Meewis verkozen.

De aanwezige leden werden vervolgens nog uitgenodigd om een afsluitend toernooi te spelen. Het werd nog een mooie, warme en gezellige avond.

Reacties

article
5967
Dartvereniging Boslust
Voor Dartvereniging Boslust luidde vorige week tegelijkertijd met haar Algemene Leden Vergadering (ALV)  ook het
https://putten.nieuws.nl/nieuws/5967/dartvereniging-boslust-sluit-seizoen-af-prijsuitreiking/
2018-06-05T18:08:22+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/06/05180751/23PNN18-Dartvereniging-Boslust.jpg
Dartvereniging Boslust, Gert Hop, Henk Viets, Peter Blom, putten, T-Rex, Willy Kok, Wouter Luitjes
Nieuws, Sport