Feyenoord en Ajax binnenkort te zien bij SDC

Foto: Redactie

Het eerste van SDC speelt op zaterdag 30 juni een oefenwedstrijd tegen bekerwinnaar Feyenoord. Daarnaast speelt Ajax een week later op zaterdag 7 juli bij SDC Putten een wedstrijd tegen Europa League deelnemer FC Nordsjaelland uit Denemarken.

Vorig jaar speelde Feyenoord ook al een oefenwedstrijd tegen SDC en daar kwamen ongeveer vijfduizend mensen kijken. Voor Feyenoord is deze wedstrijd een voorbereiding op een nieuw seizoen waarin de Europa League wedstrijden alweer snel beginnen.

“Recordkampioen Ajax met de drie gouden sterren zocht een perfecte grasmat om haar oefenwedstrijd op te spelen tegen deze Deense topper. SDC Putten en Ajax hebben de afgelopen weken zeer constructief samengewerkt en het resultaat mag er zijn, wij mogen weer gastheer zijn”, staat op de website van SDC te lezen. “Inmiddels zijn al veel vrijwilligers bezig om deze wedstrijden goed voor te bereiden zodat het een plezierige middag wordt voor iedereen.”

Vandaag (donderdag 24 mei) is de online kaartverkoop voor beide wedstrijden gestart. Staanplaatsen kosten 12.50 euro per kaartje in de voorverkoop (aan de kassa 15 euro) en voor een zitplaats betalen liefhebbers 20.00 euro per kaartje in de voorverkoop (25 euro aan de kassa).

De wedstrijden worden gespeeld op Sportpark Putter Eng. Op zaterdag 30 juni begint de wedstrijd  van SDC tegen Feyenoord om 14.30 uur. En de wedstrijd van Ajax tegen FC Nordsjaelland begint om 15.00 uur. Op beide dagen gaat het complex om 12.00 uur open.

Morgen (vrijdag 25 mei) start de voorverkoop op de lokale adressen.
Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop op de website van SDC Putten www.sdcputten.nl