Bevrijdingsdag in Putten

Bevrijdingsdag is aan Putten dit jaar niet zomaar voorbij gegaan. Het was afgelopen zaterdag gezellig druk in de straten van het Puttense Centrum. Op het Fontanusplein werd het bevrijdingsvuur gebracht door Loopgroep De Samenloop.

Wethouder Koekkoek stond de lopers op te wachten en ontstak het vuur op het Fontanusplein. De wethouder huldigde de lopers met een medaille en bloemen. Ook de wethouders Gerritsen en Priem waren bij de huldiging aanwezig.

Ongeveer vijfentwintig legervoertuigen van keep them rolling waren daar ook te bezichtigen. De wervingstruck van defensie, die op het Kerkplein stond opgesteld trok ook veel kijkers. Hier kregen belangstellenden alle informatie over de werkzaamheden van defensie en probeerden de manschappen mensen te enthousiasmeren voor werken bij defensie. In de Kerkstraat en de Dorpsstraat ging ondertussen de bevrijdingsmarkt van start. Diverse bijzondere kramen maakten het feest voor de bezoekers compleet.

Reacties

gallery
5785
Bevrijdingsdag
Bevrijdingsdag is aan Putten dit jaar niet zomaar voorbij gegaan. Het was afgelopen zaterdag gezellig
https://putten.nieuws.nl/nieuws/5785/bevrijdingsdag-in-putten-2/
2018-05-08T15:28:17+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/05/08152244/19PNN18-bevrijdingsmarkt3.jpg
Bevrijdingsdag, Bevrijdingsvuur, Loopgroep De Samenloop, putten, Wethouder Gerritsen, Wethouder Koekkoek, Wethouder Priem
Lokaal, Nieuws