Echtpaar Bert en Asti Dekker zijn vijftig jaar getrouwd

Foto: Eigen foto

De heer en mevrouw Dekker vierden op woensdag 2 mei hun 50-jarig huwelijk. De vonk sloeg ruim vijftig jaar geleden over in de kapperszaak van de vader van meneer Dekker in Hattem

Bert (71) en Asti (68) Dekker wonen inmiddels al heel wat jaren in Putten. Bert was werkzaam als docent en directielid bij het Groenhorst Collega Barneveld, terwijl zijn vrouw zorgde voor hun zes kinderen en later een baan had als secretaresse. Het echtpaar kreeg al zeventien kleinkinderen. Nu genieten ze lekker van hun vrije tijd waarin er mooie reizen worden gemaakt. Bert kan niet stil zitten en volgt zelfs accordeon-lessen en een opleiding neuro psychologie.

“We hebben het erg goed samen en met name de kinderen en kleinkinderen verreiken ons leven ontzettend”, vertelt het kwieke echtpaar in hun woning aan de van Weesstraat. Waarop Bert nog aanvult: “Kies altijd voor de liefde! Als dit het leidende principe is in alle beslissingen die je neemt, dan zal niets een gelukkig huwelijk in de weg staan. Liefde wint altijd. Dat is ons geheim van een goed en lang huwelijk.”

Het huwelijksjubileum wordt in augustus gevierd met een groot feest voor familie en vrienden.