Kom kijken naar bekende Nederlandse darter en geef voor het goede doel

Foto: Redactie

Bij partycentrum De Huifkar wordt vanavond (vrijdag 9 maart) en morgen (zaterdag 10 maart) een groot darttoernooi gehouden waar publiek van harte welkom is. Tijdens het darttoernooi wordt namelijk geld ingezameld voor een tovertafel voor Zorgboerderij en therapiecentrum De Roode Draak in Biddinghuizen en voor Stichting Kinderen Kankervrij (Kika).

Cor Poel en Andre Posthouwer fietsen namelijk in juni naar Rome en houden diverse acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor bovengenoemde doelen. De afstand naar Rome is 2300 kilometer dus ze fietsen gemiddeld 100 kilometer per dag. De mannen nemen een tent mee om in te overnachten en hun bagage wordt op hun stadfietsen geladen. Zij bekostigen hun reis helemaal zelf dus iedere euro die gedoneerd wordt gaat naar Zorgboerderij en therapiecentrum De Roode Draak in Biddinghuizen en voor Stichting Kinderen Kankervrij (Kika). “We voelen ons rijk dat we zelf zo gezond zijn en daarom willen we dit voor deze goede doelen doen”, vertellen de mannen.

Tijdens het darttoernooi zal er een kraam worden ingericht voor Kika en kunnen belangstellenden armbandjes in twee verschillende maten met de logo’s van beide doelen en de tekst ‘fietsen voor gezondheid’ erop kopen. Ook staat er een collectebus en wordt er een verloting gehouden onder de aanwezigen. Hierbij zijn mooie prijzen die volledig gesponsord zijn te winnen.

Maar dat is nog niet alles. “We hebben een mysteriedarter uitgenodigd. Deze bekende Nederlandse darter is regelmatig op de televisie te zien. Hij gooit een pijltje mee, dus kom vooral even kijken. Ook geen onbekende in de dartwereld is Jacques Nieuwland, hij komt op de zaterdag als master caller naar Putten.”

Het darttoernooi voor koppels begint vanavond om 20.00 uur en morgen begint het toernooi voor singels om 14.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen en uiteraard zijn giften meer dan welkom bij partycentrum De Huifkar aan de Kerkstraat 67 in Putten.