VeluweFM bestaat twintig jaar

Foto: VeluweFM

VeluweFM bestaat vandaag (27 februari) op de kop af twintig jaar. Begonnen als Radio Putten, met een handjevol medewerkers en alleen uitzendingen in het weekend, bleek al snel dat er behoefte was aan meer zendtijd.

In zeer korte tijd kon en mocht het radiostation 24 uur per dag uitzenden. Al gauw sloot de gemeente Ermelo zich aan bij Radio Putten en de naam werd gewijzigd in VeluweFM.

Het aantal medewerkers groeide gestaag, zo ook de diversiteit aan programma`s. Het laatste nieuws van het radiofront is dat Harderwijk FM en VeluweFM begin 2017 een samenwerkingsverband zijn aangegaan zodat de omroep een nog breder draagvlak krijgt. Tegenwoordig zijn er dus zo`n tachtig vrijwilligers met veel plezier werkzaam bij de omroep. Het streven van de omroep was en is voor iedereen die graag naar de radio luistert een passend programma te brengen.

Om dit te kunnen blijven continueren , maar ook om het komende jaar goed in te zetten op de feestelijke activiteiten is VeluweFM op zoek naar energieke, creatieve vrijwilligers die hun passie willen inzetten op het gebied van radiopresentatie, radiotechniek, beeldregistratie, nieuwsgaring en -voorziening, sociale media, websiteonderhoud, auditieve als optische editing, sportverslaggeving en interviews. Ook stagiaires en personen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn welkom. Voor meer informatie kunnen belangstellenden dagelijks terecht tussen 9.00 uur en 17.00 uur bij VeluweFM aan de Brinkstraat 91 in Putten. Bellen kan ook naar 0341-360148 of stuur een mail [email protected].