‘Een mooi moment voor ondernemers om lokale politici aan de tand te voelen’

Foto: Eigen foto

Bedrijvenkring Putten houdt op woensdagavond 21 februari een verkiezingsdebat in Cultureel Centrum Stroud.

Onder de bezielende leiding van mevrouw Janneke van Heugten, die aan het debat sturing zal geven, worden de lijsttrekkers van de verschillende partijen gevraagd hun standpunten te delen over de ondernemersonderwerpen die in de gemeente Putten aandacht verdienen. En natuurlijk is er gelegenheid voor de aanwezigen om de heren en dames politici kritisch aan de tand te voelen.

Op woensdag 21 maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. “Een belangrijk moment in 2018 voor ons als ondernemers van de Bedrijvenkring Putten. Gemeenten hebben immers grote invloed op het lokale ondernemersklimaat. Het debat is een mooi moment om alle ondernemers, ook buiten de bedrijvenkring Putten de kans te geven om lokale politici aan de tand te voelen. Daarom kunnen de ondernemers van tevoren online onderwerpen doorgeven”, aldus Johan Grift, bestuurslid van de Bedrijvenkring Putten. Ondernemers worden uitgenodigd om, voor 9 februari, hun stem te laten horen via nl.surveymonkey.com/r/ondernemersdebatputten.

Gaan partijen voor een economisch sterke gemeente? Eén die MKB-vriendelijk aanbesteedt en oog heeft voor de lokale werkgelegenheid en ruimte om te ondernemen? Die het bedrijfsleven actief betrekt bij relevante thema’s zoals woningbouw, het centrumplan en een goede infrastructuur. Die oog heeft voor ons bruisende winkelcentrum, maar ook voor ondernemers op de bedrijventerreinen? Die snapt dat ondernemers onmisbaar zijn voor het welzijn en de welvaart van een gemeente? Op 21 februari horen we met welke wapenfeiten de verschillende partijen de ondernemer aan zich willen binden.

Het debat zal plaatsvinden op woensdag 21 februari om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Cultureel Centrum Stroud. De organisatie verwacht een volle zaal met ondernemers en raadsleden. Ook het college van burgemeester en wethouders is uitgenodigd. Ondernemers die hierbij aanwezig willen zijn kunnen zich hiervoor aanmelden door te  mailen naar [email protected]. Ook ondernemers die niet aangesloten zijn bij Bedrijvenkring Putten zijn van harte welkom.


Reacties

article
5107
Verkiezingsdebat voor ondernemers
Bedrijvenkring Putten houdt op woensdagavond 21 februari een verkiezingsdebat in Cultureel Centrum Stroud. Onder de
https://putten.nieuws.nl/nieuws/5107/mooi-moment-ondernemers-om-lokale-politici-aan-tand-voelen/
2018-02-07T13:23:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/02/07132146/Bedrijvenkring-Putten-logo.jpeg
Bedrijvenkring Putten, Johan Grift, Ondernemersdebat, putten, Stroud, Verkiezingsdebat
Lokaal, Nieuws