De Lions Club Putten ‘Arkemheen’ schenken geld aan de Zonnebloem

Foto: Redactie

De Lions Club Putten ‘Arkemheen’ heeft 1750.00 euro geschonken aan de Zonnebloem Putten.

De Lions Putten is een zogenaamde ‘we serve’- club, waarbij een groep mannen van diverse pluimage zich inzetten, om gelden te verzamelen of klussen te klaren voor het goede doel in en om Putten. Zo werd dit jaar een gedeelte van de opbrengst, van een georganiseerde toertocht voor oude en bijzondere auto’s, geschonken aan de Stichting KiKa. Met deze bijdrage leveren zij een bijdrage aan onderzoek om kinderen kanker vrij te krijgen. De bijdrage is mede mogelijk gemaakt dankzij de hoofdsponsor Van Doorne Advocaten uit Amsterdam en een groot aantal (lokale) sponsoren. Zij stellen bijvoorbeeld gratis een locatie ter beschikking of voorzien de deelnemers van iets lekkers voorbij de koffie.

Dankzij de schenking van de Lions Club kan de Zonnebloem gezellige activiteiten blijven organiseren voor hun gasten. Hierbij kan men denken aan een bus-/boottocht, een picknick, een middag met een gastspreker, een bingo en natuurlijk vergeten zij ook Sinterklaas en Kerst niet.

De Zonnebloem Putten zet zich in voor jongeren en ouderen met een lichamelijke beperking. Naast het bezoeken van hun gasten, organiseren zij ongeveer een keer in de twee maanden een activiteit. Iedereen die na het lezen van dit bericht ook een bijdrage wil leveren kan zich aanmelden als vrijwilliger of donateur. Neem hiervoor een kijkje op de website http://www.zonnebloem.nl/putten