TOP360 opent showroom, tankstation en innovatieve 3D-autostudio

Foto: Eigen foto

Al enkele maanden vragen veel voorbijgangers zich af wat er allemaal gebeurt aan de Stationsstraat 44 in Putten. De veranderingen zijn medio april 2017 gestart met de verbouwing van het pand dat al enkele jaren leeg stond. Daarna kwamen steeds meer klassieke BMW’s in het pand te staan.

Gerrit van Lagen, initiatiefnemer en eigenaar van TOP360: “Ik ben blij dat we dit pand dat centraal in Putten is gelegen een nieuwe bestemming kunnen geven. We richten hier een showroom in met klassieke BMW’s en bieden daarnaast vanaf 28 oktober ook diverse aanvullende diensten. Een van de opvallendste is de studio waarin auto’s in 3D worden gefotografeerd.” De opening van TOP360 vindt plaats op 28 oktober 2017 van 9.00 tot 17.00 uur.

TOP360 bestaat uit TOP360 CLASSICS, TOP360 TANK, TOP360 CARWASH, TOP360 COFFEE en TOP360 STUDIO. Verschillende, gerelateerde bedrijfsonderdelen, onder één dak. De aanvullende diensten zorgen samen voor de ultieme beleving rondom (klassieke) auto’s. Het innovatieve TanQyou concept zorgt er bijvoorbeeld voor dat tanken van een last een lust wordt. Tijdens de feestelijke opening zal TOP360 een superscherpe actie lanceren, zodat tanken bij TOP360 nog interessanter wordt.Vanaf de zomer van 2017 is de showroom van TOP360 reeds op afspraak geopend om het aanbod van TOP360 CLASSICS te bewonderen en aan te kopen. Een compleet aanbod aan klassieke BMW’s (youngtimers en oldtimers). Dit aanbod is tevens te vinden op www.top-classics.nl.Met het TanQyou concept hoopt ondernemer Gerrit van Lagen een nieuwe markt aan te boren. Gerrit legt uit: “Het TanQyou concept spreekt mij erg aan, omdat ik op deze manier een eigentijdse tankervaring kan aanbieden. Tanken is vaak meer een last dan een lust, maar TOP360 zorg ervoor dat tanken in Putten elke keer weer een leuke ervaring is.” Naast een openingsactie kunnen klanten van TanQyou periodiek fantastische prijzen winnen. Door de TanQyou app hebben klanten automatisch een goed overzicht van hun tankgegevens. Kijk ook op www.tanqyou.com.De carwash naast de showroom van TOP360 is volledig vernieuwd en uitgerust met de nieuwste technieken. Een belangrijke voorwaarde om de TOP360 STUDIO succesvol te maken, maar niet minder een goede optie om na het tanken je auto eens goed onder handen te nemen. Momenteel wordt er ook een koffiecorner gebouwd.De studio van TOP360 creëert vanaf 28 oktober 3D-beelden van een auto. Deze beelden zijn binnenkort online in te zien. Het aanbod van TOP360 zal dan in 3D beschikbaar zijn. Ook kan iedereen die dat wil binnenkort bij TOP360 3D-foto’s van zijn of haar favoriete (klassieke) auto laten maken. Bij gewenste verkoop van de auto is doorplaatsen naar de bekende autowebsites dan ook mogelijk. De functionaliteiten worden volledig ondersteund door middel van de in ontwikkeling zijnde TOP360-app.Kijk voor meer informatie op www.top-classics.nl