Voetbalplaatjes scoren van SDC Putten en Rood-Wit ‘58

Dennis Dee deelt verzamelboek uit aan de Toppertjes van Rood-Wit
Dennis Dee deelt verzamelboek uit aan de Toppertjes van Rood-Wit
Foto: Eigen foto

In samenwerking met de voetbalverenigingen SDC Putten en Rood-Wit ‘58 heeft Plus Dee Putten een voetbalplaatjesspaaractie. Deze keer draait het niet om het verzamelen van zoveel mogelijk afbeeldingen van sterren uit de eredivisie, maar om plaatjes van spelers van de lokale voetbalverenigingen.

De deelnemende leden van de Puttense verenigingen ontvangen van PLUS gratis een verzamelalbum om de plaatjes in te plakken.  Een album als herinnering aan hun club, waarbij ze in één oogopslag kunnen zien met wie ze destijds een team vormden en wie er nog meer lid van de club waren in het seizoen 2017-2018.

Ook in de verzamelalbums kun je sparen voor het SnoepGroente elftal van Jong Putten. Jong Putten is een organistie die zich onder andere bezig houd met Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), www.jongputten.nl/jogg”. Van 25 september tot en met 3 november is de campagne SnoepGroente in Putten. Deze weken zullen de snoepgroenten onder de aandacht staan bij PLUS dit om extra onder de aandacht te brengen en om te laten zien dat het eten van snoepgroenten leuk, lekker en gezond is.
Klanten van PLUS Dee kunnen vanaf 2 oktober acht weken lang sparen voor de voetbalplaatjes van de lokale voetbalhelden. Er maar liefst ruim 1100 verschillende voetbalplaatjes te sparen.