Wethouder Priem neemt alle portefeuilles van Kleijer over

Foto: Eigen foto

Door de benoeming van wethouder Priem vorige week donderdag heeft het college van burgemeester en wethouders gisteren (dinsdag 19 september) de portefeuilleverdeling vastgesteld.

Wethouder Priem neemt de portefeuilles van oud-wethouder Kleijer over. Het gaat om de volgende taken: welzijn (Wet maatschappelijke ondersteuning, sociale zaken, sociale werkvoorziening, specifiek welzijn, volksgezondheid, jeugd- en gezinsbeleid), bouwen en milieu, handhaving, onderwijs, project zorg en maatschappij en bestuurlijke adviesgroep regiotaxi, ODNV en Lelystad Airport (voor het onderdeel milieu). Ook de portefeuille sport gaat naar wethouder Priem.

Het Bosbad valt onder recreatie en toerisme en blijft bij wethouder Koekkoek. De uitbreiding van Lelystad Airport valt onder wethouder Koekkoek vanwege de economische invalshoek.

Wethouder Priem: “Als wethouder van de gemeente Putten zal ik mij enthousiast en vol passie inzetten voor alle inwoners van Putten. Ik verheug mij op deze nieuwe uitdaging en vertrouw op een goede samenwerking met het college, de gemeenteraad en de medewerkers.”