Open dag bij peuterspeelzaal

Foto: Eigen foto

De christelijke peuterspeelzaal ’t Zwaluwennest houdt op donderdag 28 september een open dag. Ouders met peuters vanaf 1,6 jaar kunnen dan vrijblijvend een kijkje komen nemen tussen 9.00 uur en 11.00 uur.

De peuterspeelzaal draait zoals gewoonlijk zodat bezoekers echt een goed beeld krijgen. De peuter kan spelen in de autohoek en huishoek maar ook kleien, knutselen of zelfs meedoen in de kring behoort tot de mogelijkheden. De leidsters vinden het heel erg belangrijk dat de peuters met plezier naar de peuterspeelzaal gaan. Er wordt veel aandacht gegeven aan het welbevinden van de peuter. Als een peuter zich veilig voelt kan het zich ontwikkelen. Er wordt veel met projecten en thema’s gewerkt en daarbij staat een vorm van ontwikkeling centraal. Natuurlijk zijn er doelen om aan te werken maar alles gebeurt spelenderwijs, want spelen is leren.

Peuterspeelzaal ’t Zwaluwennest heeft drie locaties: de hoofdlocatie aan de Brinkstraat (naast de bibliotheek), de locatie Verzetslaan in basisschool de Schuilplaats en de locatie aan de Nijkerkerstraat in basisschool Diermen. De peuterspeelzaal is alle ochtenden geopend, met uitzondering van de peuterspeelzaal groepen in Diermen, deze is alleen op dinsdag- en op donderdagochtend geopend. Er zijn twee groepen op de middag; de dinsdag-, en de donderdagmiddag. Deze groepen zijn 3+ groepen. Hier wordt meer uitdaging en verdieping gegeven. Heel goed voor de oudere peuter of de peuters die wat verder in hun ontwikkeling zijn. Alle verdere informatie is verkrijgbaar tijdens de open dag.