Ondanks wat buien toch een geslaagde marktdag

De eerste marktdag die het Puttens Historisch Genootschap gisteren (11 juli) hield was een boekenmarkt aangevuld met antiek- en curiosa. In totaal stonden er vijfenvijftig kramen en dat was ongeveer evenveel als vorig jaar tijdens de eerste marktdag. Voor het eerst was er ook een kraam ingericht over quilten. Riek van Beek was de hele dag aanwezig en gaf uitleg over haar werkzaamheden als quilter.

Het was een gezellige goed bezette marktdag met een goede opkomst van kijkers en kopers. Met kleine onderbrekingen van twee redelijke regenbuien, mag deze eerste marktdag geslaagd worden genoemd. Op naar de volgende vijf marktdagen.

Dinsdag 18 juli is er een antiek- en curiosamarkt aangevuld met boeken, dinsdag 25 juli een boekenmarkt aangevuld met antiek- en curiosa en dan is ook de kraam over quilten weer aanwezig. Op dinsdag 1 augustus wederom een antiek- en curiosamarkt aangevuld met boeken en op dinsdag 8 augustus een boekenmarkt aangevuld met antiek- en curiosa, ook dan is de kraam over quilten weer van de partij. Op dinsdag 15 augustus wordt de laatste markt gehouden en dat is de antiek- en curiosamarkt aangevuld met boeken.

De zomermarkten worden gehouden op het parkeerterrein achter het gemeentehuis aan de Brinkstraat in Putten. Toegang en parkeren is gratis. Bezoek voor meer informatie de website: www.marktenphg.nl