Feestelijke heropening van tuin- en dierenspeciaalzaak De Molen

Tuin- en dierenspeciaalzaak De Molen heeft sinds twee maanden een nieuwe eigenaar en dat wordt gevierd met een feestelijke heropening op zaterdag 1 juli. De Molen is dan geopend van 8.30 uur tot 15.00 uur en iedereen is welkom om kennis te maken met Hans de Mol en Tessa Tiller.

“Kom gerust even langs om een gebakje te eten”, geven beiden aan. Verder zijn er kortingsacties in de winkel, is er een honden buffet van Edgar en Cooper, wordt er gratis voedingsadvies voor paarden gegeven en krijgen klanten tien procent korting.

Hans en Tessa hebben de eerste maanden gebruikt om de winkel op te knappen en het assortiment uit te breiden. “We hebben voor een nieuwe huisstijl gekozen en overal een eigen identiteit aan gegeven. We hebben heel veel producten voor knaagdieren, vissen, honden, katten, kippen, paarden en vogels en in de schuur zijn grote voorraden dierenvoer te vinden. We hebben ervoor gekozen om zoveel mogelijk biologisch voer van hoogwaardige kwaliteit te verkopen.” Daarnaast heeft De Molen ook een ruim assortiment aan dierenbenodigdheden. Zo heeft Tessa speciale kattenspeeltjes van het merk Hyendry geïmporteerd. “Deze natuurlijk producten zijn allemaal met de hand gemaakt en bootst dingen na waar een kat gelukkig van wordt. Wij zijn de enige in Nederland die deze speeltjes verkoopt”, vertelt Tessa enthousiast.

Twee weken geleden hebben Tessa en Hans ook nog de twee webshops www.acana.nl en www.ellensdierenwinkel.nl overgenomen. “De vorige eigenaren van deze webshops hebben altijd met hart en ziel aan hun bedrijf gewerkt en zochten mensen die het met dezelfde passie willen doorzetten. En dat gaan we doen. We gaan er keihard voor werken en hebben er erg veel zin in”, aldus de nieuwe eigenaren.

Tessa en Hans komen beiden niet uit de detailhandel maar delen wel de passie voor dieren. Ze hebben er ongelofelijk veel zin in om een succes te maken van deze nieuwe uitdaging.

Kijk voor de openingstijden en meer informatie op de website van Tuin- en Dierenspeciaalzaak De Molen www.demolenputten.nl.