Spanning in de bibliotheek

Foto: Eigen foto

De bibliotheek brengt tijdens de Spannende Boeken Weken die van 9 juni tot en met 25 juni worden gehouden de spannende boeken onder de aandacht. In de vestigingen van de Bibliotheek Noordwest Veluwe kunnen belangstellenden in deze periode een spannende blind date aangaan. Ook is het mogelijk mee te doen aan een landelijke schrijfwedstrijd.

Blind date

Na eerder succes kunnen lezers tijdens de Spannende Boeken Weken opnieuw een spannende blind date aangaan. Dat houdt in dat leden een (gesloten) tas met daarin een spannend boek lenen en zich laten verrassen door de keuze van de bibliotheekmedewerkers en maak zo (misschien) kennis met een nieuwe auteur of een nieuw spannend subgenre. Voor de blind date tassen gelden de normale uitleenvoorwaarden.

Landelijke schrijfwedstrijd

De vakantie begint met boeken. Lekker ontspannen met een thriller bij het zwembad, een bloedstollend verhaal op de camping of ga de uitdaging aan om zelf een korte thriller te schrijven. Auteur en juryvoorzitter Simon de Waal kiest het winnende verhaal. Deze wordt gepubliceerd in AD Magazine en & Magazine. Een indrukwekkende oplage voor een debutant. De winnaar krijgt ook een mini-masterclass thrillerschrijven van Simon de Waal. Belangstellenden kunnen hun verhaal van maximaal 750 woorden insturen vóór 29 juni via [email protected]