Sander Duits speelt volgend seizoen voor SDC Putten

Sander Duits keert volgend seizoen terug bij het eerste elftal van SDC Putten. Dat maakte voorzitter Albert de Bruin bekend nadat, afgelopen vrijdag, de officiële opening van de nieuwe accommodatie van de voetbalvereniging had plaatsgevonden.

Sander is in zijn jeugd begonnen bij SDC Putten en heeft daar tot de D-pupillen gevoetbald. Daarna kreeg hij de kans om via diverse jeugdopleidingen profvoetballer te worden. Hij heeft de laatste twee jaar van zijn professionele carrière gespeeld bij Go Ahead Eagles in Deventer. Jitze Miedema van de technische commissie is Sander nooit uit het oog verloren en hij heeft er dan ook voor gezorgd dat Duits bij SDC Putten kon worden binnengehaald. Na de opening van de accommodatie werd het contract door beide heren getekend en daarmee is zijn terugkeer bij de club een feit.

Duits is SDC overigens ook altijd trouw gebleven. Hij is al heel wat jaren actief als jeugdtrainer. Hij trainde het afgelopen seizoen de B1 en het derde elftal en nu traint hij ook de A-junioren van SDC Putten. Dit elftal komt uit in de zaterdagse hoofdklasse B.