Opslagruimte huren voor huisraad oma wacht tot kinderen het huis uitgaan

Foto:

PUTTEN – Je kinderen staan op het punt het huis uit te gaan, je moeder komt te overlijden en het huis moet op korte termijn leeggehaald worden. Wat doe je dan? De inboedel van oma tijdelijk opslaan bij Storage Share.

“Na het overlijden van mijn oma moest haar huis vrij snel leeggehaald worden. Mijn ouders besloten haar huisraad achter de hand te houden voor als ik naar Amsterdam zou gaan verhuizen”, vertelt Leander (25).

“Via Google ging ik op zoek naar goedkope opslagruimte in de buurt van mijn toenmalige woonplaats Zeewolde. Ik kwam uit op Storage Share in Putten. Het scheelde aanzienlijk in prijs ten opzichte van andere aanbieders van opslagruimte.”

“Het concept is simpel. Alles is snel te regelen, je hebt de laagste maandlasten en makkelijk toegang met de digitale key. En je betaalt bij Storage Share niet voor iets dat je toch niet gebruikt.”

De opslagruimte maximaal benutten

Inmiddels woont Leander in Amsterdam, maar de opslagruimte in Putten die de familie huurt staat nog steeds bomvol. “Klopt, ik woon nu in Amsterdam, maar ik huur hier gemeubileerd. De huisraad van mijn oma staat dus nog steeds in de opslagruimte bij Storage Share. Ondertussen hebben mijn ouders er wel een en ander bij in gezet. Als je dan toch ruimte huurt, kun je het beter maximaal benutten”, vertelt Leander lachend.

“Wanneer de spullen nu uit de opslagruimte gaan? Ik denk als mijn broertje het huis uitgaat.”

Geen ruimtegebrek meer door een opslagruimte te huren

Leander heeft zelf geen spullen in de opslagruimte staan. “Ik heb verder geen opslagruimte nodig. Ik heb gelukkig een vrij grote woning kunnen huren in Amsterdam, maar vrienden van mij lopen wel tegen ruimtegebrek aan. Als je een starter bent in Amsterdam kun je doorgaans niet meer dan een appartement van 6 tot 14 vierkante meter huren. Dan is het huren van een opslagbox bij Storage Share, voor spullen die je niet in je appartement kwijt kunt, wel heel aantrekkelijk.”

Met Storage Share weet je zeker dat je goedkoop opslagruimte kunt huren in Putten

Storage Share onderscheidt zich van de competitie door een unieke formule waarmee ze gegarandeerd de goedkoopste opslagruimtes kunnen aanbieden. Doordat ze zich vooral focussen op het verhuren van verschillende formaten opslagruimtes in leegstaande panden worden de kosten voor hen gedrukt en dat kun je dan ook terugzien in de maandelijkse huurprijs. Een opslagruimte van hetzelfde formaat is bij Storage Share namelijk gemiddeld 50% goedkoper dan bij andere aanbieders in de garagebox / opslagruimte wereld! Omdat de panden leegstaan worden ze namelijk toch niet gebruikt en zijn de kosten lager en is het ook nog eens een duurzame oplossing. Dit komt namelijk doordat het pand niet meer leegstaat en dus wordt de ruimte effectief gebruikt en voorkomen ze dat de panden gesloopt moeten worden. Aangezien duurzaamheid steeds belangrijker wordt in onze maatschappij is Storage Share blij dat ze hierin kunnen meehelpen. Met meer dan 60 locaties verspreid over heel Nederland zul je ook altijd wel een opslagruimte kunnen vinden die niet al te ver ligt van je huis en waar je dus ook makkelijk met de auto heen kan wanneer je wilt. 

Als je jouw spullen in de opslagruimte hebt opgeslagen hoef je er verder eigenlijk nooit meer naar om te kijken. Ze liggen namelijk extreem veilig door het goede slot en de beveiligingscamera’s die je opslagbox omringen. Daarbij wordt je garagebox ook nog eens op een constante temperatuur gehouden waardoor je zeker weet dat je spullen niet aangetast worden door schimmels. Als je toch regelmatig bij je opslagruimte wilt kijken is dat zeker mogelijk, aangezien je elke dag van vroeg in de ochtend tot ’s avonds laat erbij kan met je eigen digitale key! Als je je later toch bedenkt en je opslagruimte wilt opzeggen kan dat ook zonder gezeur al na de eerste maand. Er zijn namelijk genoeg scenario’s mogelijk waarbij je jouw opslagbox niet al te lang nodig hebt en hem slechts gebruikt als tijdelijke opslag. Dit gebeurt bijvoorbeeld vaak wanneer iemand gaat verhuizen of verbouwen en de opslagbox gebruikt om tijdelijk wat verhuisdozen en meubels op te slaan. Als je al van te voren weet welke spullen je precies in de opslagruimte wilt bewaren is het aan te raden om deze dingen ook alvast helemaal op te meten, zodat je vanaf het begin het juiste formaat huurt. Als je een te grote opslagruimte gaat huren is het namelijk zonde dat je geld betaalt voor ruimte die je uiteindelijk helemaal niet gebruikt. Daarnaast zou het al helemaal zonde zijn als je opslagruimte te klein blijkt te zijn waardoor niet al je spullen er in passen en je met hetzelfde probleem blijft zitten. Als je twijfelt over het formaat dat je nodig hebt kun je altijd contact opnemen met de opslag experts van Storage Share voor advies en hulp bij het kiezen.

Leander heeft de opslagruimte in Putten gehuurd doordat ze hier de huisraad in konden bewaren, maar er zijn vele reden waarom mensen een opslagruimte nodig hebben. Zo zijn er ook veel mensen die de opslagbox inzetten voor hun eigen bedrijf. Wanneer je bijvoorbeeld binnen je bedrijfspand een hele ruimte kwijt bent aan alleen maar het archief, zou je ervoor kunnen kiezen deze te gaan bewaren in een garagebox waar je zeker weet dat je niks kwijtraakt of kapotgaat. Hiermee heb je binnen je kantoorpand een hele ruimte over waar je misschien wel een bureau kunt neerzetten, of andere dingen kunt bewaren die je vaker gebruikt. Ook kun je in een opslagbox heel makkelijk de voorraad bewaren van spullen die je verkoopt via een webshop. Als je namelijk een voorraad achter de hand hebt kun je levertijden beter garanderen waardoor je klanten altijd tevreden zijn en vaker bij je terugkomen. Kortom zijn er veel dingen waar je jouw opslagruimte voor kunt gebruiken, maar het is uiteindelijk helemaal aan jezelf waar je hem voor inzet!