Kom eens kijken bij het Nostalgiekoor

Foto: Eigen foto

Samen zingen activeert ons brein en heeft daarnaast een enorm verbindende factor. Deze woorden van de bekende neuropsycholoog dr. Erik Scherder worden elke woensdagavond weer bevestigd als het Nostalgiekoor samenkomt.

Wanneer mensen merken dat het geheugen hen vaker in de steek laat, is het Nostalgiekoor een geweldige combinatie van ontspanning en tegelijk het geheugen trainen. Het is een koor waarbij plezier en gezelligheid voorop staan. Onder de bezielende leiding van Paul de Haan en pianiste Wil van den Berg wordt er gezongen vanuit een map met bijna honderd verschillende liedjes uit de jonge jaren. Van volksliedjes tot aan meer religieuze muziek.

Elke woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur zingt het Nostalgiekoor in Stroud (Brinkstraat 91). Ze starten weer op woensdag 1 september en volgen de richtlijnen van het RIVM met een bijbehorende gezondheidscheck. Hierbij de uitnodiging om alleen of samen met iemand een keer te komen kijken en sfeer te proeven. Voor aanmelden of meer informatie kunnen belangstellenden ook bellen met Welzijn Putten via 0341-357078 en vragen naar Gijsbert-Willem Evers.