Weer enkele ontmoetingsactiviteiten bij Welzijn Putten

Foto: Archief

Welzijn Putten is weer voorzichtig gestart met de ontmoetingsactiviteiten. De huidige coronaregels blijven van kracht. Ben u nog geen deelnemer maar heeft u vragen of interesse? Neem dan contact op via Wegwijs in Welzijn. Dat kan via het formulier op de website of bel naar 0341-357078.

Wandelclub weer van start
De wandelclub van Welzijn Putten is een gezellige groep die eens in de twee weken (op de vrijdagmorgen van de oneven weken) een wandeltocht maakt. Op 9 juli gaat de wandelclub weer beginnen. Gestart wordt om 9.00 uur in de foyer van Stroud met een gezamenlijk kopje koffie. Van 9:30 tot ongeveer 11.00 uur wordt een mooie wandeling gemaakt. U bent van harte welkom bij deze gezellige activiteit. Doorgang van de wandeling is weersafhankelijk. Meer informatie en aanmelden bij Welzijn Putten 0341-357078.

Zomervakantie activiteit voor jonge mantelzorgers Putten/Ermelo 8-18 jaar
Familie Aalten, Craftsman, trakteert ism Welzijn Putten & Welzijn Ermelo jonge mantelzorgers op een gezellige midgetgolfavond op dinsdagavond 20 juli. Locatie, tijd en bevestiging voor deelname ontvang je na aanmelding. Meld je aan voor 10 juli bij Lisanne [email protected] Vol=Vol.

Klussendienst zoekt vrijwilligers
Bent u handig met repareren van huishoudelijke apparatuur? Of vindt u het leuk om te helpen bij een computerklusje? Dan is de klussendienst van Welzijn Putten iets voor u! Eén keer in de week is er koffie met de andere mannen in Stroud om de klussen te verdelen. De werktijden gaan in overleg. Interesse? Mail dan met: [email protected]

Financieel Café Putten weer volledig open
Het Financieel Café in Stroud werkt vanaf 6 juli weer zoals voor de coronamaatregelen. Dat betekent op dinsdagmiddag van 17.30 tot 18.30 uur vrije inloop of op afspraak en op woensdagmorgen van 09.30 tot 10.30 uur vrije inloop en van 10.30 tot 12.00 uur op afspraak. Woont u in Putten en kunt u wat hulp gebruiken bij uw administratie en/of financiën, bijvoorbeeld het aanvragen van toeslagen, een uitkering of het invullen van een formulier? Dan bent u weer van harte welkom in het Financieel Café! Schroom niet om binnen te lopen of te bellen voor een afspraak voor uzelf of een ander. Afspraak via Stimenz, telefoon 088-7846464.

Wegwijs in Welzijn
Heeft u een vraag of bent u op zoek naar hulp en weet u niet waar u terecht kunt? De medewerkers van Wegwijs in Welzijn kunnen u de weg wijzen naar mogelijke antwoorden. Wegwijs in Welzijn is een dienst van Welzijn Putten. Wegwijs in Welzijn is telefonisch te bereiken op 0341-357078 tijdens kantooruren. Buiten kantooruren, of wanneer u dat sowieso prettiger vindt, kunt u uw vraag stellen via de website van Welzijn Putten. Op de homepage vindt u rechts bovenin een button ‘wegwijs in welzijn’. Via deze knop komt u op het aanmeldingsformulier. Daar kunt u uw vraag en gegevens invullen. Binnen een week zal een medewerker van Wegwijs in Welzijn contact met u opnemen en u helpen om uw vraag te beantwoorden.

Uitleen hulpmiddelen Medipoint
Hulpmiddelen van Medipoint zoals krukken, douchestoelen, toiletverhogers enz. zijn te leen via Welzijn Putten. Iedere werkdag tussen 9 en 11 uur kunt u de hulpmiddelen lenen en terugbrengen bij de receptie in Stroud. Dringend verzoeken we u deze tijden in acht te nemen en niet onnodig na 11 uur te komen voor hulpmiddelen.

Hulpmiddelen Medipoint thuis laten bezorgen
Lukt het u niet om tussen 09.00 en 11.00 uur bij Welzijn Putten langs te komen voor hulpmiddelen? U kunt heel gemakkelijk zelf een bestelling doen. Dan worden de Medipoint hulpmiddelen ook nog eens bij u thuis bezorgd. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven aan Medipoint via telefoonnummer 088-1020100. Of u bestelt via de website www.medipoint.nl U klikt op de homepage op de bovenste rode balk op het woord ‘lenen’ en dan wijst het zich verder vanzelf.