Museum De Tien Malen opent haar deuren in december

Foto: Archief

In december 2020 komt het Historisch Museum De Tien Malen in kerstsfeer. Vanaf woensdag 16 december tot en met zaterdag 9 januari staan er door het hele museum en in de tijdelijke expositie ruimte vele mooie en bijzondere kerstgroepen opgesteld. Het thema dit jaar is ‘Ze kwamen van verre’.

De kerstgroepen komen uit de hele wereld en zijn verzameld door de enthousiaste Lijda en Arie Oudenes uit Amersfoort. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. De tijdelijke exposities rondom de feestdagen begint een traditie te worden met altijd een grote belangstelling. Deze keer weer in een geheel andere samenstelling.

Wees welkom en geniet van de mooie en inspirerende kerstgroepen. De bezoekers van het Museum De Tien Malen moeten telefonisch reserveren op openingsdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur via telefoonnummer 0341 355 485. Openingstijden zijn van 12.00 uur tot 16.00 uur op de volgende dagen: woensdag 16 december, vrijdag 18 december, zaterdag 19 december, dinsdag 22 december, woensdag 23 december, 2e kerstdag zaterdag 26 december, dinsdag 29 december, woensdag 30 december, zaterdag 2 januari, woensdag 6 januari, vrijdag 8 januari en zaterdag 9 januari.

De entreeprijs bedraagt 3.50 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 11 jaar  betalen 1.50 euro en kinderen tot 4 jaar mogen gratis naar binnen, de Museumkaart is geldig. PHG-donateurs mogen gratis een kijkje komen nemen op vertoon van hun donateurskaart.
Kijk voor meer informatie op de website www.detienmalen.nl.

En natuurlijk is het Museum helemaal toegespitst op de  ‘1,5 meter-werkelijkheid’. De basisregels in het Museum zijn kort gezegd: 1,5 meter afstand, graag alleen pinbetalingen, handen desinfecteren en een maximum van zestien bezoekers tegelijk exclusief kinderen tot 12 jaar mits onder begeleiding.

Reacties