Sinterklaas en de Pieten zijn blij verrast met zoveel prachtige tekeningen

Foto: VVV Putten

Dat er creatieve kinderen in Putten wonen, hadden Sinterklaas en de Pieten wel verwacht. Wat ze niet hadden durven dromen was dat er zoveel kinderen gehoor zouden geven aan hun oproep om extra hulppieten en tekeningen voor het Pakjeshuis in Winkelcentrum Putten.

Sinterklaas en de Pieten zijn blij verrast met zoveel prachtige tekeningen die zij hebben ontvangen van de kinderen uit Putten. Het Pakjeshuis wordt steeds mooier en gezelliger met al die kleurrijke prenten.

Naast de vele tekeningen stromen nu ook prachtig ingepakte kadootjes binnen waarmee de kinderen hun eigen officiële Pietenbewijs kunnen halen. Voor wie ook het Pietenbewijs wil halen ligt bij de VVV het Pieten-Schoolboekje klaar. Daarin leren kinderen alles om een echte Hulp Piet te worden. Zo is er een les over het bakken van de lekkerste pepernoten, een oefening om te balanceren op de daken en leren kinderen naast goed strooien nog veel meer vaardigheden die nodig zijn om een goede Piet te kunnen worden. Als alle lessen zijn gedaan en het uiteindelijke examen, dan mogen de deelnemers bij VVV Putten hun officiële Pietenbewijs ophalen.

Ook is het nog mogelijk om mee te doen aan de Sint Etalage actie. Dit kan nog tot en met donderdag 26 november. Dus vul het verlanglijstje in, doe hem in de brievenbus en wie weet win jij een kadootje van je lijstje. Het Pakjeshuis is te vinden aan de Kerkstraat 35. Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumputten.nl.