Boekenmarkt opent zaterdag weer haar deuren

Foto: Eigen foto

De PHG Boekenmarkt is geopend op de zaterdagen 15, 22 en 29 augustus van 10.00 uur tot 15.00 uur. In september zal de boekenmarkt weer elke tweede en laatste zaterdag van de maand geopend zijn.

Natuurlijk is de Boekenmarkt helemaal toegespitst op de ‘1,5 meter-werkelijkheid’. De bezoekers komen binnen bij de vertrouwde ingang aan de Bilderdijkstraat en verlaten de Boekenmarkt aan de PC Hoofdstraat. De basisregels in de PHG Boekenmarkt zijn kort gezegd: 1,5 meter afstand, graag alleen pinbetalingen, handen desinfecteren, mandjes verplicht en een maximum van vijftien bezoekers tegelijk. Voor het handen reinigen is in het beginportaal een gelpompje geplaatst.

De afgelopen tijd zijn er weer veel mooie boeken binnen gekomen, dus de collectie tweedehands boeken is nog verder aangevuld. De inkomsten zijn volledig bestemd voor de beide musea in Putten; Historisch Museum De Tien Malen en Museumboerderij Mariahoeve.

De PHG Boekenmarkten vinden plaats in de voormalige basisschool ‘Klein Schovenhorst’ aan de Bilderdijkstraat 45 te Putten. Nieuwe aanvoer van boeken is overigens ook altijd welkom bij de PHG Boekenmarkt. Neem hiervoor contact op met Ep Jansen (06 – 8120 8580) of Peter Vink (06 – 5117 9335).