Clowns bezoeken de bewoners van Elim en de Schauw voor de laatste keer

Foto: Eigen foto

Voorzien van een karaoke set en een set microfoons fietsten twee clowns gisteren (dinsdag 14 juli) langs de diverse locaties van woonzorgcentrum De Schauw en Elim om samen met de bewoners in beweging te komen en hen wat gezelligheid te brengen.

De twee clowns, welzijnsmedewerkers Vera Aalten en Esther Boute, vermaakten de bewoners op veilige afstand. ‘s Middags schoof ook vakantiekracht Noah aan. Vera en Esther leggen uit: “We doen dit nu voor de vierde keer en mensen vinden het erg gezellig als we langskomen. We hebben dit gedaan, omdat de coronamaatregelen onze bewoners zo binnen hielden. Nu de maatregelen zijn versoepeld verwachten we dat dit de laatste keer is dat we de bewoners op afstand vermaken.”

Ook basisschool De Pelikaan werd nog vereerd met een bezoekje van de clowns. “Hier gingen we even langs, omdat twee juffen afscheid namen van de school. ‘s Middags waren we nog even in het dorp te vinden en toen zijn we ook nog even bij de apotheek aan de Engweg binnengelopen. Het was weer een gezellige dag.”