Prijzenfestival in Winkelcentrum Putten

Foto: VVV Putten

Het is een heus prijzenfestival in Winkelcentrum Putten. In de periode van woensdag 1 juli tot en met vrijdag 31 juli kan een kassabon geld waard zijn. Gooi de kassabon dus niet weg, maar lever het in bij VVV Putten. In totaal kunnen deelnemers voor meer dan vijfduizend euro aan prijzen winnen. Dus laat deze kans niet voorbij gaan.

“De ondernemers van Winkelcentrum Putten zijn dankbaar dat zoveel inwoners van Putten trouw zijn gebleven door lokaal te blijven kopen. Veel ondernemers hebben het nog steeds niet makkelijk maar zijn creatief en gaan ervoor,” aldus Ben Kooijman (bestuurslid WCP). “Toeristen en inwoners uit Putten en omgeving worden door de Kassabonnenactie gestimuleerd om kennis te maken met het gezellige centrum en de unieke en eigentijdse winkels. Het winkelcentrum is centraal gelegen en biedt veel mooie zelfstandige winkels en een heeft een zeer gevarieerd aanbod.”

Deelnemers mogen zo vaak meedoen als ze willen. Naast de vele prijzen zijn er vier weekprijzen ter waarde van 100 euro te winnen. Als hoofdprijs wordt er, met medewerking van BCE bikes, een Giant E-Bike te waarde van 1699 euro verloot.

Meedoen is gemakkelijk. Deelnemers kunnen na iedere aankoop op de achterzijde van de kassabon hun naam, telefoonnummer en e-mailadres schrijven en deze kassabon in de daarvoor bestemde bus bij VVV Putten deponeren. Prijswinnaars ontvangen in de eerste week van augustus persoonlijk bericht via e-mail en/of telefoon. Kijk voor het overzicht van alle te winnen prijzen en de actievoorwaarden op de website van Winkelcentrum Putten www.winkelcentrumputten.nl.