Stapje voor stapje start Welzijn Putten de diensten en activiteiten weer op

Foto: Archief

De inrichting van Stroud is aangepast aan de corona-richtlijnen en Welzijn Putten start activiteiten en diensten weer op. De diensten die niet kunnen worden uitgevoerd, omdat de corona richtlijnen dat niet toelaten, worden niet opgestart. Bovendien is een deel van de vrijwilligers en van de klanten terughoudend omdat zij (of hun naasten) tot de kwetsbare groep voor corona behoren.

Het hervatten van diensten en activiteiten zal daarom stapje voor stapje gebeuren. Via deze rubriek worden belangstellenden daar over geïnformeerd. Klanten en vrijwilligers van Welzijn Putten krijgen persoonlijk bericht wanneer een dienst of activiteit weer begint. De bus rijdt nog steeds alleen noodzakelijke ritten.

Wegwijs in Welzijn
Bent u op zoek naar hulp en weet u niet waar u terecht kunt? De medewerkers van Wegwijs in Welzijn gaan met u in gesprek en wijzen de weg naar mogelijke oplossingen. Wegwijs in Welzijn is een dienst van Welzijn Putten. Wegwijs in Welzijn is telefonisch te bereiken via telefoonnummer 0341 – 357 078 tijdens kantooruren.

Diepvriesmaaltijden van Apetito
Mensen die niet meer (elke dag) zelf kunnen koken kunnen via Welzijn Putten maaltijden van Apetito bestellen. De maaltijden worden op maandag door vrijwilligers thuisbezorgd. Ook voor mensen die tijdelijk niet zelf kunnen koken. Bel voor meer informatie of intakegesprek naar 0341 – 357 078.

Uitleen hulpmiddelen
Welzijn Putten verzorgt een Uitleenpunt van Medipoint. Iedere werkdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur zijn hulpmiddelen te leen en terug te brengen bij de balie in Stroud. Wel vragen de medewerkers van Welzijn Putten dringend om deze tijden in acht te nemen en niet onnodig na 11.00 uur spullen te komen halen of brengen. Meer weten? Raadpleeg de website www.medipoint.nl.