Kijkdag gevonden fietsen op zaterdag 27 juni

Foto: Archief

De gemeente Putten houdt op zaterdag 27 juni tussen 9.30 uur en 11.00 uur een fietskijkdag voor inwoners die hun fiets zijn kwijtgeraakt. Kom een kijkje nemen of de vermiste fiets bij het voormalige politiebureau aan de Brinkstraat 67/69 staat.

De kijkdag is alleen bedoeld voor inwoners van Putten die aangifte hebben gedaan bij de politie. Iedereen die aangifte heeft gedaan kan tijdens de kijkdag op vertoon van een proces-verbaal, aankoopbewijs van de fiets en/of de fietssleutel het oude politiebureau bezoeken. Neem ook een geldig legitimatiebewijs mee. Medewerkers van de gemeente helpen bij het zoeken naar de fiets. Een afspraak maken is niet nodig.

Indien de fiets er niet bij staat dan is het mogelijk om te bieden op een van de gevonden fietsen die bij het oude politiebureau staan. Niet in de gelegenheid om zaterdag 27 juni even langs te komen? Dan is het mogelijk om tot en met vrijdag 26 juni een afspraak te maken om op een ander moment te kijken of de vermiste fiets erbij staat. Dat kan via telefoonnummer 0341 – 359 757.